top of page
campers-163.jpg

Els nostres serveis

Adaptem els vehicles amb materials i accessoris adequats en funció de les necessitats de cada projecte que ens plantegen els nostres clients.

Montatge de petits components

Montem tot tipus d'accesoris:

bateria auxiliar, calefacció estacionària,  aire acondicionat, inversors, carregadors i plaques solars, toldos, finestres i claraboies, electricitat, aigua i gas, enganxall per remolcs, porta bicis i sostres elevables.

Modificar una furgoneta

 Modifiquem tota aquella furgoneta que ens arriba des de 0 plasmant les idees que ens proporcionen afegint el nostre toc per fer un projecte conjunt,.

Altres tipus de servei.

No només fem furgonetes amb intenció a habitatge, també realitzem foodtrucks, per repartir, de treball o furgonetes taller. 

Estem oberts a tota mena de projectes que se'ns proposi.  

Estudi de les necessitats del client

Fem un estudi segons les necessitats del client, valorem què vol que hi hagi en el seu projecte. També li realitzem un pressupost segons el qual tingui i partir d'aquí fem la distribució, el disseny i la tria de materials. Un cop tenim el pressupost aprovat, comencem el projecte fins a fer-lo realitat.

Homologacions

Registrem i comprovem  de manera oficial que les característiques de categoria i qualitat d'una cosa s'adapten a la legislació que existeix sobre ella.

Col·laboradors
amb l'empresa ERKE

Som muntadors i distribuïdors de mobles  industrials ERKE. 

Opinions dels clients

buyer-persona.png

Carla Peña Pelegrí

Molt professionals. Atents a tots els detalls. Resultats molt bons i personalitzats!

campers-171.jpg
bottom of page